Često postavljena pitanja i odgovori

Naravno, ako koristiš Excel ili ćeš ga koristiti. Naše obuke su podeljene na uvodne lekcije i poslovnu primenu Excela. Uvodne lekcije možete pratiti na našim predavanjima u saradnji sa partnerskim organizacijama ili online, kroz naše webinare. Preporučujemo da ih savladate pre prelaska na naredni nivo. Obuke za poslovnu primenu Excela su značajno opširnije i bitnije. Predavanja i vežbanja se organizuju, obično vikendom, u trajanju od 16h, a nakon toga slede i online vežbanja, zadaci i druge beneficije. Ako želite da znate sve u Excelu, onda savetujemo da izaberete kompletan program i savladate sve lekcije.

Obuke se izvode uz Excel 2013, ali se skoro sve može primeniti u Excel 2010 verziji programa. Obzirom da se suštinska struktura Excela nije promenila od verzije 95, najveći deo lekcija se može primeniti u bilo kojoj verziji, dok su razlike obično u korisničkom interfejsu.

Naša preporuka za uvodna predavanja je Excel 2013. Ukoliko nemate odgovarajuću verziju, mi ćemo Vam obezbediti probnu verziju koja će u potpunosti ispuniti sve zahteve za potrebe naše obuke. Za obuke iz Poslovnog Excela potreban je Excel 2013, gmail nalog (zbog lekcija koje obrađuju offline i cloud rešenja i Excel) i laptop. Naše iskustvo je pokazalo da polaznici najbolje i najbrže prate obuku na sopstvenim računarima, a najviše zbog navike na upotrebu tastature i organizacije sopstvenog radnog prostora.

Uvodne lekcije se izvode na predavanjima partnera, pa od njih zavisi politika pristupa. Alternativa su naši webinari koji su potpuno besplatni za sve koji uplate obuku Poslovnog Excela. Ukoliko želite samo uvodna predavanja, detalje možete videti u sekciji PRIJAVE, a nakon uplate, dobijate pristup našem webinaru u trajanju od 7 radnih dana. Obuke Poslovnog Excela se organizuju vikendom, a sve detalje oko prijave i plaćanja možete videti u sekciji PRIJAVE.

Uvodne lekcije obično obuhvataju nekoliko radnih zadataka, opšte lekcije, upoznavanje sa korisničkim interfejsom i traju do 240 minuta. Obuke za poslovnu primenu Excela su obično podeljene u dva dana, sa ukupno 16h predavanja i vežbanja, sa kasnijim online praćenjem progresa polaznika.

Da. Za grupne prijave odobravamo popuste. Molimo da nas kontaktirate za više informacija.

DA. Svi polaznici uvodnih predavanja dobijaju online sertifikat kojim se potvrđuje da su pohađali obuku, uz detaljnu agendu. Sertifikate možete dodati u svoju biografiju ili na LinkedIn profil. Online sertifikati će biti deo javne baze polaznika, koja obuhvata prezime i ime i detalje Agende koju ste pohađali i savladali. Na taj način, ovaj Sertifikat dodatno dobija na značaju za sve oni koji donose odluku u procesu zapošljavanja i one koji konkurišu u tom procesu. Polaznici koji pohađaju Poslovni Excel dobijaji i štampani Sertifikat sa istim podacima. Svi oni koji žele, mogu proveriti da li je izdat sertifikat, ako ukucaju prezime i ime, ili broj sertifikata.

Dovoljno je da nam se obratiš putem kontakt forme, a naš predstavnik će Vas kontaktirati kako bi dogovorili sve detalje.

“Vaš Excel majstor” je Vaš najbolji prijatelj kada ste u nevolji. Imate Excel problem koji ne možete da rešite, a hitno morate da završite neki izveštaj, bitnu prezentaciju ili važan obračun? Prosledite nam svoj radni fajl, sa opisom problema, a za najviše 24h ćete dobiti rešenje na Vašu e-mail adresu. Ne brinite, Vaši podaci su sa nama bezbedni, u skladu sa našom Politikom privatnosti i zaštite informacija. Ovo je novi pristup u edukaciji gde svi naši polaznici postaju deo ovog fenomenalnog programa brige i time dobijaju jedinstvenu polisu osiguranja od neznanja. Onda kada bude najbitnije, mi smo tu za vas.